Voorwaarden

gratis forum voorwaarden

Uiteraard zijn er enkele voorwaarden waar u rekening mee moet houden indien u besluit van onze dienst(en) gebruik te maken. Indien u een forum aanmaakt gaat u akkoord met alle voorwaarden en zult u ze niet overtreden.

1. Yofi.nl, inclusief werknemers, is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor enige schade aangebracht of voortvloeiend door gebruik van Yofi.nl fora of het gebruik van deze site en verspreiding van informatie aanwezig in de fora of op deze site.

2. Alle fora en berichten op Yofi.nl en op gehoste forums kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd worden door Yofi.nl.

3. Yofi.nl en zijn partners behouden zich het recht zonder vooraankondiging wijzigingen, verbeteringen aan te brengen in de fora, deze website, deze voorwaarden of diensten.

4. Uw forum mag geen onwettig materiaal bevatten, enkele voorbeelden hiervan zijn geweld, (kinder)porno en/of bedreigingen. Niet in de vorm van tekst als niet in de vorm van beeld. Het materiaal wordt volgens het Nederlands en Europees recht beoordeeld.

5. U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw forum gemaakt door u of door uw forum-gemeenschap.

6. Yofi.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enig verlies van gegevens, dan wel forumgegevens, dan wel persoonlijke gegevens. Wanneer, om welke reden dan ook, onze servers worden ge-’cracked’/ge-’hacked’ is Yofi.nl niet verantwoordelijk voor het verlies van enige data aan derden. Yofi.nl doet er alles aan alle data zo goed mogelijk te beschermen en in geen geval zal Yofi.nl gegevens delen met derde partijen.

7. U zult als gebruiker niet opzettelijk Yofi.nl fora proberen aan te vallen, te overbelasten dan wel te hacken/cracken. U zult op geen enkele wijze opzettelijk proberen mensen het gebruik van Yofi.nl fora te ontnemen.

8. Indien u een fout in de software vindt zult u daar geen gebruik van maken maar zult u het direct aan een van de medewerkers van Yofi Forums melden.

9. Indien een van deze voorwaarden onwettig verklaard wordt zullen alle andere voorwaarden wettig en geldend blijven.

10. Het Nederlands en Europees recht is van toepassing op de voorwaarden en de door Yofi Forums onderhouden (web)sites en fora.

Wij hopen dat er een mooie samenwerking mag ontstaan tussen ons.

Comments are closed.